Wellness Masszázs

  • Testradírozás (peeling)
  • Aromaterápiás kezelés
  • Csokoládés masszázs
  • Iszap kezelés
  • Anticellulit kezelés

Ki ne szeretné, hogy egy fáradt nap után kicsit kényeztesse a testét és a lelkét?

Erre jó választás lehet az aromaterápiás -, esetleg iszap kezelés vagy pedig a csokoládé masszázs. Az idegrendszer ellazítása nagyon kellemes érzést tud kölcsönözni. Az illóolajok nagyobb koncentrációja pozitív hatásokat eredményeznek (helyben kerül kikeverésre 100% aromaolaj és bázis olajjal). A csokoládé endorfin termelő hatást vált ki a szervezetünkből. Az iszap magas ásványi anyag és nyomelem tartalma javítja a keringést, erősíti az immunrendszert, és táplálja a bőrt.

Esetleg közeledik a nyár, és szeretnél felkészülni a strandszezonra?

Akkor számodra az anticellulit kezelés lehet a megoldás, amely segít a narancs bőr eltűntetésében vagy mérséklésében.

Testradírozás (peeling)

A testradír egy igen hatékony módszer. A bőr legfelső elszarusodó hámrétegét eltávolítom, így a bőr simává válik, és az önregenrációja beindul, plusz a hatóanyagok jobban fel tudnak szívódni. Elsősorban a wellness masszázsok előtt szoktam alkalmazni a testradírozást, hogy a bőrt felkészítsem a wellness masszázs által használt anyagokra. Azonban van lehetőség nedves peelingre is, ami egy önálló wellness kezelés, melynél só, cukor, kókuszreszelék vagy őrölt kávé kerül az olajba. Az egész testet a választott anyaggal masszírozom végig, melynél a kezelés végén a testre felvitt anyag lemosásra kerül. A szalonban lehetőség van zuhanyzásra is.

Aromaterápiás kezelés

Nagyon sokféle illóolaj létezik, amelyek különböző hatóanyagokkal rendelkeznek. A testfelszínén keresztül felszívódnak és inhalálás útján kerülnek be a szervezetedbe, így fejtve ki több oldalról pozitív hatásukat.

100% növényi olajokkal dolgozom, melyet annak megfelelően keverek ki, hogy éppen aktuálisan milyen hatást szeretnénk elérni. Lehet, hogy nyugtató, lazító, vagy éppen frissítő, esetleg méregtelenítő masszázsra vágysz, stb. Kérdezz bátran, hogy milyen aromaterápiás hátsokat lehet elérni még.

Csokoládés masszázs

A csokoládé masszázs egy igazán mélyen relaxáló, lazító kezelés, melynek során a test és lélek egyaránt megszabadulhat minden feszültségtől, esetleges fájdalmától. Az évszázadok óta afrozidiákumnak tartott csokoládé antioxidáns hatású, így gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását, valamint az öregedést is lassítja. Fantasztikus, mivel a kakaótartalmú csokoládé hidratálja és feszesíti a bőrt, amit egyúttal bársonyosan simává tesz, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat, és üdítően hat a lélekre. Bármily meglepő, jótékony hatással van a nők esküdt ellenségére: a narancsbőrre is. A csokoládét 40-42 °C közötti hőmérséklete viszem fel a bőrre, amely egy nagyon kellemes érzés.

Iszap kezelés

Egyedülálló a kozmetikai termékek palettáján nem túl esztétikus, de annál
hatásosabb az iszappakolás. Egyszerre juttattja be a szervezetbe az ásványi anyagokat, és a csokoládéhoz hasonlóan felmelegített iszap, segíti a test izomzatának ellazulását. A meleg jótékony hatással van a reamuás és ízületi fájdalmakra. Mellette az aknes bőrre és a pikkelysömörre is egy hatásos kezelés. Mélyen tisztítja a bőrt, miközben puhává és bársonyossá teszi. Holttengeri iszapot használok a kezelések alkalmával, melynek a sótartalma magas, 30-34%.

Anticellulit kezelés

A cellulit egy tünetegyüttes, ahol az emberi zsírsejtek hízásnak indulnak, amik a bőr felszíne felé törnek, amit a bőr nem tolerál jól, nincsenek konturok, így kialakítva a narancshéj szerű tüntet. Esetlegesen nyirokpangás jöhet létre. Ebben az esetben először az ödémát kell csökkenteni, aztán lehet elkezdeni foglalkozni a cellulittal. Fontos, hogy az első két anticellulit kezelés után rosszabbodhatnak a tünetek, tehát egy kezeléssorozatot végig kell csinálni. Pangó folyadék eltűnése miatt, csak a 3-4 alkalom után lesz javulás. Egy kezeléssorozat tíz alkalomból áll, és heti 3 alkalmat takar. Ez változhat, mivel a kötőszövet nagyban befolyásolja, hogy kinek hány alkalom jelent megoldást. A kezelés végeztével, viszont elegek a szintentartó kezelések, amelyek itt is egyének bőrszerkezetétől függ, elég havi 1-3 alkalom.

%d blogger ezt szereti: