Masszázst támogató beszélgetés

Szükséged van masszázsra, de még érzel magadban kételyeket? 

Keress bátran, beszéljünk róla. 

A bemutatkozásomnál alaposan körbejártam, hogy a segítői jelenlétemmel milyen környezet megteremtésén dolgozom napról napra. A masszázs szolgáltatásomban, mint segítő szakember úgy tudlak támogatni, hogyha szükséged van rá valamelyik masszázs előtt, után, vagy akár helyett, akkor célzottan tudunk beszélni a test – lélek – masszázs kapcsolatáról. Adott esetben a bizalmadat tudjuk megalapozni a beszélgetés alkalmával, hogy a te és én időnkből kialakult “mi időnkben” minél biztonságosabb keretek között tudd az érintések hullámzásának átadni magad, vagy elindulni azon az úton, ahol az érintés megérkezhet az életedbe.

Nem szereted a beszélgetések alkalmával a zárt teret? 

Tudunk beszélni külső helyszínen is, sétával egybekötve. (Részletek egyeztetés alkalmával.)

Vannak olyan gondolataid, hogy „nem szép a testem”, „még pénzért sem nyúlna hozzám senki”, „nézz már magadra, hogy nézel ki?!” és ehhez hasonlók? 

Bátorítani tudlak, hogy keress és beszéljünk róla! Amit a bemutatkozásomban írtam itt is szeretném újra elmondani neked: számomra az előttem fekvő, masszázsra váró test nem férfi vagy női test, hanem a nagybetűs TEST, a lélek, a gondolatok otthona, a neme nélkül. Ahogyan a gondolataink és a személyiségünk, úgy a testünk is egyedi. Minden egyes testnek megvan a szépsége, különlegessége, a tiédnek is, aki e sorokat olvasod most! 

Személyiségemből fakadóan törekszem arra, hogy a masszázs szolgáltatásom egy olyan biztonságos környezet legyen a hétköznapokban, ahol az érintés nemcsak masszázs, hanem egy szeretetnyelv, mely képes a lelket is feltölteni.

Az élet körforgása folyamatosan gördíti elénk az akadályokat, amik megküzdésében, megélésében elfáradunk. 

Éltél már át olyat, hogy „most mindenki hagyjon békén!”, „most, hozzám ne érj!”, „hozzám ne szólj!”? 

Én már igen, számomra ilyenkor fontos, hogy értő figyelmet kapjak. Abban a jelenlétben tudom igazán letenni a feszültségemet. Ezáltal meg tudok nyugodni. Miután sikerült a feszültségemen oldani, utána egy masszázs nekem mindig jól esett, ha volt rá lehetőségem. Erre pedig mindenkit buzdítok is, hogy “jó” érintésben jó lenni, mert azáltal jól leszek, töltődök.

Tapasztalatom azt mutatja, hogy nem mindenki gondol úgy a masszázsra, “Hú, de feszült vagyok, menjünk el egy masszázsra, aztán jobb lesz”, ami teljesen érthető. Azonban, ha érzel magadban késztetést rá, hogy megtapasztald milyen egy ilyen megküzdési stratégiát alkalmazni a mindennapokban, elérsz.

Hogy mit is jelent pontosan az értő figyelem? 

Amikor érzem, hogy a másik személy fókuszba helyez, és én vagyok a középpontban. Amikor a hallgató fél tudja, hogy a cselekvés, ami aktiválta a negatív emóciót, egy mintázat része, amelyek mögött az érzések megkérdőjelezhetetlenek. Nem kérdőjelezi meg a hallgató fél az átélt érzéseket, azokat teljes valójában elfogadja, és úgy van mellettem. A számomra nehéz emóciók megélésében mellettem van, és támogat abban, hogy így is értékesnek érezzem magam. Ezzel együtt a krízis, a nehezített érzelmi állapot továbbra is jelen van.

Mit lehet ilyenkor tenni? 

Ilyenkor jól tud esni egy-egy beszélgetés, ahol az kerül a középpontba, amit Te szeretnél. Szeretném neked biztosítani azt a teret, ahol tabuk nélkül, értő figyelmet kapsz. Természetesen törekedve arra, hogy egy újfajta/másfajta megküzdési stratégia legyen a kezedben azáltal, hogy a masszázst beépíted az életedbe.

%d blogger ezt szereti: